- INFOT - HAHMOT - SÄÄNNÖT - LIITY - FOORUMI - VIERASKIRJA - DISCORD - LINKIT - ETUSIVU -

Harry Potter: Hogwarts Refounded - Harry Potter-roolipeli

Viimeksi päivitetty 25.3.2021



Tämä on Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, mutta aikakauden ansiosta kirjojen tarinan ei tarvitse olla tuoreena mielessä. Täällä on myös laaja valikoima hyvin pohjustettuja taikaolentoja joista monia voi luoda myös hahmoksi!

Eletään pääosin aikakautta jonka kirjat hyppäävät yli - yleisesti 1980-lukua ja '90-luvun alkua - katsotaan miten yhteiskunta muotoutui pitkän sodan jälkeen, ja mitä tapahtui kun kesällä 1992 taikayhteiskuntaan levisi huhu että Poika Joka Elää kohtasi Voldemortin Tylyphakassa. Lisämausteena, lukuvuosina 1987-1991 Tylypahka on erikoisen kriisin keskellä ja pieleen mennyt aikamatkustus-loitsu tuo '80-luvulle ihmisiä menneisyydestä Ihmeotukset-elokuvien aikakaudelta!

Tässä roolipelissä myös jästit, sekä velhojen ja noitien arkielämä ja perheet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä aikakausi ja vaihtoehtoinen todellisuus tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia!

Nibs



ÄÄNESTÄ Ropelistalla?

Tarinapelien Toplista

Kiitos äänestäsi! :)


--> Tämän roolipelin Facebook-sivu.

--> HR on Verisen Paronin Ritarikunnan jäsen! -




UUTISET

25.3.2021

+ Loin tälle roolipelille Discord-palvelimen. Se on tarkoitettu yleiselle keskustelulle, sekä kysymyksille/palautteelle jos et halua käyttää vieraskirjaa tai cboxia. Linkki löytyy tuosta päävalikosta ja foorumin puolella myös sieltä ylhäältä menu-osiosta.

24.3.2021

+ Tiivistin infoja.

9.3.2020

+ Taikuus-osioon, Harvinaiset erityisominaisuudet-kohtaan lisäsin tietoa animageista. Yksityiskohtaisesti siitä miten animagi-muoto saavutetaan ja miltä muodonmuutos sen jälkeen tuntuu ja miten se toimii.

21.2.2020

+ Uudistin Lontoon Tylypahkan infot suuresti. Yksinkertaistin ja selkeytin tapahtumien kulkua ja koulun käytäntöjä. Luethan ne uudestaan, vaikka olisit ne joskus jo lukenut. Ehkä tällä versiolla on helpompaa käyttää peleissä tätä osaa maailmasta.

+ Kotisivujen oikeaan alakulmaan sekä foorumille upotettuna kolmas yhteydenpito-kanava; cbox. Chat-laatikko jossa vierailijat ja jäsenet voivat kätevästi esittää kysymyksiä tai palautetta. Vieraskirja on myös normaalisti käytettävissä ja foorumilla Kysymykset ja ehdotukset-alueelle voi myös kirjoittaa. Kaikkiin voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä.

13.1.2020

+ Visioin sen miten pöllöposti tarkalleen ottaen toimii. Logiikan ja realistisuuden nimissä se ei ole yhtä yksinkertaista ja helppoa mitä kirjat antaa ymmärtää. Pöllöpostista lukee täällä, lisätyt tiedot ovat jakeet 1-6.

4.12.2019

+ Vaihdoin kotisivujen ulkoasun jouluiseksi.

+ Hahmogaalaa ei enää järjestetä joka vuosi. Jatkossa mahdollisesti 5-10 vuoden välein, riippuen siitä kuinka tänne on saatu uusia pelaajia ja/tai hahmoja. Vuoden Pelaaja-titteli ja palkinnot ovat silti jaossa joka vuosi entiseen tapaan.

30.9.2019

+ Muutin vampyyrien tietoja niin että ne eivät voi selviytyä ainoastaan eläinten verellä vaan tarvitsevat säännöllisesti ihmisverta. Sama koskee puyolivampyyrejä, joille sen tarvitsee myös olla samaa verityyppiä kuin oma veri.

18.6.2019 Linkit-sivu päivitetty. Lopettaneet ja hylätyltä vaikuttaneet sivut poistettu. + Ilmoitus: En ota enää roolipelejä linkinvaihtoon.

2.1.2019

+ Lisäsi infojen Taikaolennot-osioon tietopaketin haiskuista ja tarkensin tietoja puolivampyyreistä.

--> Aiemmat päivitykset






hit counter
laskuri asetettu 21.7.2013

| Otsikkokuva by Nibs | Tekstit © Nibs | Roolipelin toteutustyyli © Nibs |
CONTACT: kieran[at]luukku.com

Harry Potter universe and all its canon characters © J.K. Rowling

~ CLICK HERE FOR IMAGE/VIDEO COPYRIGHTS & CREDITS ~

COPYRIGHT DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics or the clips, photos & music used in the videos but they belong to all their rightful onwers. I don't own the Harry Potter universe or any of its canon characters but they belong to J.K. Rowling.
This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.